Volkswagen Polo private leasen

De Volkswagen polo private lease deal van Dijk Lease. Wij leveren de Volkswagen Polo's direct uit voorraad en tegen gunstige voorwaarden. Onze Polo's zijn in diverse kleuren en uivoeringen uitgevoerd. Beschikken over 80PK, 95PK en 95PK Automaat. Onze deals zijn met zorg samengesteld uit een selectie van de meest gekozen opties en tegen concurrerende prijzen. Het voordeel van deze private lease deals is dat u vaak al binnen enkele uren kunt rijden, gemakkelijk, vertrouwd en snel geregeld via Dijk Lease. Een contract bij Dijk Lease is al na 6 maanden boetevrij opzegbaar. Geen kleine letters en geen risico's!

Bent u op zoek naar een uitstekende Volkswagen Polo? Dan is deze auto zeker wat voor u! Achter het stuur van een Volkswagen heb je altijd de controle, je bent heer en meester en je auto doet altijd wat jij wilt. Met dat uitgangspunt is ook deze Polo ontwikkeld. Zijn compacte motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. 

De Polo is sportief en onderscheidend. Het vooraanzicht heeft een grootse uitstraling door de lange motorkap en de dynamische horizontale lijnen. De nieuwe koplampen met dagrijverlichting zijn de perfecte combinatie met de atletische rondingen van deze compacte auto. Laat je verrassen door de achterkant met zijn Tornadolijn. De opvallende belijning begint bij de voorspatborden, loopt strak over de vier deuren en komt samen op de achterklep. Daardoor ontstaan de opvallende contouren van de Polo die pure dynamiek uitstralen.

Rijden in een Volkswagen Polo vanaf €269,- per maand

https://privatelease.peugeot.nl/img/petrol-icon.png               ALL-IN: U BETAALT ALLEEN DE BRANDSTOF

https://privatelease.peugeot.nl/img/car-icon.png       DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

https://privatelease.peugeot.nl/img/tool-icon.png               INCLUSIEF ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN BIJ U HARRIE DIJK AUTOSERVICE &  ALL-RISK VERZEKERING

https://privatelease.peugeot.nl/img/laptop-icon.png  ALLES ONLINE REGELEN OF PERSOONLIJK ADVIES BIJ ONS AAN TAFEL

Zo werkt private lease bij Dijk Lease

Private lease bij Dijk Lease is prijstechnisch interessant en bovenal vertrouwd. Dijk Lease werkt net iets anders dan de standaard leasemaatschappij. Er wordt veelal gewerkt met “bijna nieuwe auto’s”. Anders dan bij anderen zijn onze voorwaarden zeer flexibel. Een contract opzeggen kan al na 6 maanden. Bij ons wordt geen boeteclausule in rekening gebracht. Het enige wat u misloopt bij vroegtijdige opzegging is de borg. Dit is er gunstig aangezien bij andere leasemaatschappijen meestal 50% van de nog te betalen bedragen in rekening worden gebracht.

Vertrouwder dan elders

Als voorbeeld nemen wij een auto die €350,- per maand kost. Stel u sluit een contract af met een looptijd van 5 jaar. Na 1,5 jaar blijkt dat de auto overbodig is geworden en dat u van het contract af wil. Bij de standaard leasemaatschappij wordt dan de volgende boeteclausule in rekening gebracht: €250,- X 50% X 42 maanden = €7.350,-. Bij Dijk Lease geldt er gemiddeld gezien een borg van €1.000,-. Het enige wat u dan misloopt bij vervroegde opzegging is de borg. Naast de gunstige voorwaarden voorwaarden doet Dijk Lease geen BKR registratie.

Alles onder één dak

Bij Dijk Lease worden de auto’s afgeleverd door Harrie Dijk Autoservice. Het onderhoud vind ook plaatst binnen de werkplaats Harrie Dijk Autoservice. Is er schade aan uw auto? Dan wordt dit gerepareerd door Dijk Autoschade. Het inleveren van de leaseauto? Vanzelfsprekend vindt dit ook plaats in Hellendoorn! Kortom, alles onder één dak!