Seat Ibiza private leasen

SEAT IBIZA PRIVATE LEASE DEALS

De Seat ibiza private lease deal van Dijk Lease. Wij leveren de Seat Ibiza’s direct uit voorraad en tegen gunstige voorwaarden. Onze deals zijn met zorg samengesteld uit een selectie van de meest gekozen opties en tegen concurrerende Het voordeel van deze Private Lease Deals is dat u vaak al binnen enkele uren kunt rijden, gemakkelijk, vertrouwd en snel geregeld via Dijk Lease.

Bekijk direct onze Seat Ibiza's

Rijden in een Seat ibiza vanaf €269,- per maand

https://privatelease.peugeot.nl/img/petrol-icon.png               ALL-IN: U BETAALT ALLEEN DE BRANDSTOF

https://privatelease.peugeot.nl/img/car-icon.png       DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

https://privatelease.peugeot.nl/img/tool-icon.png               INCLUSIEF ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN BIJ U HARRIE DIJK AUTOSERVICE

https://privatelease.peugeot.nl/img/tool-icon.png               INCLUSIEF ALL-RISK VERZEKERING

https://privatelease.peugeot.nl/img/laptop-icon.png  ALLES ONLINE REGELEN

https://privatelease.peugeot.nl/img/laptop-icon.png  PERSOONLIJK ADVIES BIJ ONS AAN TAFEL

De Style combineert een aantal van de beste extra’s van de SEAT Ibiza. Daar is over nagedacht. Weet jij al wat je wilt? Gewoon genieten. Opvallend design. Trendy zitcomfort. Halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting. Jouw Ibiza Style, een perfecte mix van slim, sportief en stijlvol. De Style is standaard uitgevoerd met exclusieve stoelen. Stijlvol in iedere centimeter.

In de cockpit zit een Media System Colour 6,5 inch touchscreen met maar liefst 6 speakers. Cruise control en vermoeidheidsherkenning maken je rit extra veilig en comfortabel. Met maar liefst 355 liter is de bagageruimte in de Ibiza groter dan ooit.

Deze Seat Ibiza's komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 12.000 en 20.000 kilometer. Hierdoor zijn ze erg aantrekkelijk omdat ze ook nog in de Fabrieksgarantie zitten. 

Zo werkt private lease bij Dijk Lease

Private lease bij Dijk Lease is prijstechnisch interessant en bovenal vertrouwd. Dijk Lease werkt net iets anders dan de standaard leasemaatschappij. Er wordt veelal gewerkt met “bijna nieuwe auto’s”. Anders dan bij anderen zijn onze voorwaarden zeer flexibel. Een contract opzeggen kan al na 6 maanden. Bij ons wordt geen boeteclausule in rekening gebracht. Het enige wat u misloopt bij vroegtijdige opzegging is de borg. Dit is er gunstig aangezien bij andere leasemaatschappijen meestal 50% van de nog te betalen bedragen in rekening worden gebracht.

Vertrouwder dan elders

Als voorbeeld nemen wij een auto die €350,- per maand kost. Stel u sluit een contract af met een looptijd van 5 jaar. Na 1,5 jaar blijkt dat de auto overbodig is geworden en dat u van het contract af wil. Bij de standaard leasemaatschappij wordt dan de volgende boeteclausule in rekening gebracht: €250,- X 50% X 42 maanden = €7.350,-. Bij Dijk Lease geldt er gemiddeld gezien een borg van €1.000,-. Het enige wat u dan misloopt bij vervroegde opzegging is de borg. Naast de gunstige voorwaarden voorwaarden doet Dijk Lease geen BKR registratie.

Alles onder één dak

Bij Dijk Lease worden de auto’s afgeleverd door Harrie Dijk Autoservice. Het onderhoud vind ook plaatst binnen de werkplaats Harrie Dijk Autoservice. Is er schade aan uw auto? Dan wordt dit gerepareerd door Dijk Autoschade. Het inleveren van de leaseauto? Vanzelfsprekend vindt dit ook plaats in Hellendoorn! Kortom, alles onder één dak!

Bekijk onze voorraad

Bekijk voorraad
Kevin staat je graag te woord!