Dijk Lease Hellendoorn

Dijk Lease in Hellendoorn is, zoals de naam al zegt, hét bedrijf als u op zoek bent naar een leaseauto. Dijk Lease biedt diverse leasevormen aan;

Dijk Lease begrijpt dat de verschillende soorten leasecontracten lastig kan zijn. Welk leasecontract past bij je? Waar ben je naar op zoek? Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Dijk Lease bespreekt samen me jou de wensen en adviseert je graag vrijblijvend.

Waarom een auto leasen bij Dijk Lease?

Bij Dijk Lease geven wij ter plaatse in Hellendoorn persoonlijk advies rondom het leasen van een auto. Alles wensen worden rondom jouw leaseauto worden zorgvuldig besproken.

Leasen is de nieuwe manier van auto rijden. Een hoge investering is niet nodig. Voor een vast bedrag per maand kun je rijden in een jong gebruikte of nieuwe auto. Onverwachte kosten zoals onderhoud, reparatie en bandenservice zijn verleden tijd, dit zit allemaal in het leasecontact.

Meer informatie? Neem contact op met Dijk Lease in Hellendoorn.

Zakelijk leasen? Welke past bij mij?
 

Financial Lease: Je bent als koper economische eigenaar van de auto, je profiteert gelijk van allerlei fiscale voordelen.
Operational Lease: De leasemaatschappij blijft economisch eigenaar. Voor een vast bedrag per maand kun je all-in leasen (inclusief wegenbelasting, verzekering en onderhoud). De auto staat niet op de balans en aan het einde van de leaseperiode gaat de auto terug naar de leasemaatschappij.
Short Lease: Je leaset de auto all-in voor een korte periode een auto voor je onderneming. Aan het einde van der leaseperiode gaat de auto dus weer terug naar de leasemaatschappij.