Ford Focus Operational Lease

De Ford Focus operational lease deal van Dijk Lease. Wij leveren de Ford Focus direct uit voorraad en tegen gunstige voorwaarden. Onze deals zijn met zorg samengesteld uit een selectie van de meest gekozen opties en tegen concurrerende prijzen. Het voordeel van deze operational Lease Deals is dat u vaak al binnen enkele uren kunt rijden, gemakkelijk, vertrouwd en snel geregeld via Dijk Lease.

Bekijk direct onze Ford Focus

Ga aan boord voor een ontdekkingsreis met de Ford Focus. Superieure styling en vakmanschap zijn zichtbaar in elk detail van het interieur. Gevanceerde functies en state-of-the-art technieken helpen elke reis prettiger te maken. Om het gevoel van rustig comfort te geven, beschikt de Focus speciaal akoestisch glas om geluid van buiten te verminderen Met zijn ultramoderne, maar tijdloze ontwerp is de Ford Focus uitgerust met hoogwaardige materialen en superb vakmanschap om ultiem uiting te geven aan gevoel voor luxe.

Rijden in een Ford Focus vanaf €429,- per maand

https://privatelease.peugeot.nl/img/petrol-icon.png               ALL-IN: U BETAALT ALLEEN DE BRANDSTOF

https://privatelease.peugeot.nl/img/car-icon.png       DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

https://privatelease.peugeot.nl/img/tool-icon.png               INCLUSIEF ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN BIJ U HARRIE DIJK AUTOSERVICE &  ALL-RISK VERZEKERING

https://privatelease.peugeot.nl/img/laptop-icon.png  ALLES ONLINE REGELEN OF PERSOONLIJK ADVIES BIJ ONS AAN TAFEL

Operational Lease

Door gebruik te maken van (zeer jong) gebruikte auto’s biedt Dijk Lease een prachtige product/dienstcombinatie voor operational lease. Operational Lease is inclusief onderhoud, reparatie en banden, all-risk verzekering, pechhulp en wegenbelasting. Dijk Lease biedt ten opzichte van grote leasemaatschappijen veel voordelen. U wordt bijvoorbeeld niet bij het BKR geregistreerd. Daarnaast is een aanbetaling niet nodig en is het contract na 6 maanden opzegbaar.

Vertrouwder dan elders

Als voorbeeld nemen wij een auto die €350,- per maand kost. Stel u sluit een contract af met een looptijd van 5 jaar. Na 1,5 jaar blijkt dat de auto overbodig is geworden en dat u van het contract af wil. Bij de standaard leasemaatschappij wordt dan de volgende boeteclausule in rekening gebracht: €250,- X 50% X 42 maanden = €7.350,-. Bij Dijk Lease geldt er gemiddeld gezien een borg van €1.000,-. Het enige wat u dan misloopt bij vervroegde opzegging is de borg. Naast de gunstige voorwaarden voorwaarden doet Dijk Lease geen BKR registratie.

Alles onder één dak

Bij Dijk Lease worden de auto’s afgeleverd door Harrie Dijk Autoservice. Het onderhoud vind ook plaatst binnen de werkplaats Harrie Dijk Autoservice. Is er schade aan uw auto? Dan wordt dit gerepareerd door Dijk Autoschade. Het inleveren van de leaseauto? Vanzelfsprekend vindt dit ook plaats in Hellendoorn! Kortom, alles onder één dak!