Audi A1 Sportback 30 TFSI private Leasen

De Audi A1 Sportback private lease deal van Dijk Lease. Wij leveren de Audi A1 Sportback's direct uit voorraad en tegen gunstige voorwaarden. Onze deals zijn met zorg samengesteld uit een selectie van de meest gekozen opties en tegen concurrerende Het voordeel van deze Private Lease Deals is dat u vaak al binnen enkele uren kunt rijden, gemakkelijk, vertrouwd en snel geregeld via Dijk Lease.

Sterke persoonlijkheden waarderen een krachtige uitstraling. Een herkenbaar design, verwijzingen naar beroemde rallyauto’s, en vanzelfsprekend het beste infotainment en optimale connectiviteit.  Het lijkt wel alsof de nieuwe Audi A1 Sportback aan krachttraining heeft gedaan. Een brede voorkant met Audi Singleframe-grille, uitgebouwde spatborden in pure rallystijl en markante luchtsleuven vooraan de motorkap. Daarmee maak je altijd een sportieve indruk op de weg.

Goede connectiviteit en
de sound van een concertzaal

De nieuwe Audi A1 Sportback is volledig ingesteld op het digitale tijdperk. Daarom zijn een volledig digitaal 10,25-inch instrumentenpaneel en een multifunctioneel stuurwiel altijd standaard. De optionele Audi virtual cockpit biedt nog meer mogelijkheden, bijvoorbeeld de projectie van de navigatiekaart tussen de tellers en grafische weergave van bepaalde assistentiesystemen. Liefhebbers van muziek en een goede akoestiek zullen blij zijn het Audi sound system.

Rijden in een Audi A1 Sportback vanaf €375,- per maand

https://privatelease.peugeot.nl/img/petrol-icon.png               ALL-IN: U BETAALT ALLEEN DE BRANDSTOF

https://privatelease.peugeot.nl/img/car-icon.png       DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

https://privatelease.peugeot.nl/img/tool-icon.png               INCLUSIEF ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN BIJ U HARRIE DIJK AUTOSERVICE &  ALL-RISK VERZEKERING

https://privatelease.peugeot.nl/img/laptop-icon.png  ALLES ONLINE REGELEN OF PERSOONLIJK ADVIES BIJ ONS AAN TAFEL

Zo werkt private lease bij Dijk Lease

Private lease bij Dijk Lease is prijstechnisch interessant en bovenal vertrouwd. Dijk Lease werkt net iets anders dan de standaard leasemaatschappij. Er wordt veelal gewerkt met “bijna nieuwe auto’s”. Anders dan bij anderen zijn onze voorwaarden zeer flexibel. Een contract opzeggen kan al na 6 maanden. Bij ons wordt geen boeteclausule in rekening gebracht. Het enige wat u misloopt bij vroegtijdige opzegging is de borg. Dit is er gunstig aangezien bij andere leasemaatschappijen meestal 50% van de nog te betalen bedragen in rekening worden gebracht.

Vertrouwder dan elders

Als voorbeeld nemen wij een auto die €350,- per maand kost. Stel u sluit een contract af met een looptijd van 5 jaar. Na 1,5 jaar blijkt dat de auto overbodig is geworden en dat u van het contract af wil. Bij de standaard leasemaatschappij wordt dan de volgende boeteclausule in rekening gebracht: €250,- X 50% X 42 maanden = €7.350,-. Bij Dijk Lease geldt er gemiddeld gezien een borg van €1.000,-. Het enige wat u dan misloopt bij vervroegde opzegging is de borg. Naast de gunstige voorwaarden voorwaarden doet Dijk Lease geen BKR registratie.

Alles onder één dak

Bij Dijk Lease worden de auto’s afgeleverd door Harrie Dijk Autoservice. Het onderhoud vind ook plaatst binnen de werkplaats Harrie Dijk Autoservice. Is er schade aan uw auto? Dan wordt dit gerepareerd door Dijk Autoschade. Het inleveren van de leaseauto? Vanzelfsprekend vindt dit ook plaats in Hellendoorn! Kortom, alles onder één dak!