Renault Kadjar operational lease deals

De Renault Kadjar operational lease deal van Dijk Lease. Wij leveren de Renault Kadjar's direct uit voorraad en tegen gunstige voorwaarden. Onze deals zijn met zorg samengesteld uit een selectie van de meest gekozen opties en tegen concurrerende prijzen. Het voordeel van deze operational Lease Deals is dat u vaak al binnen enkele uren kunt rijden, gemakkelijk, vertrouwd en snel geregeld via Dijk Lease.

Bekijk direct onze Renault Kadjar

Aanpassingsvermogen

Het ruime interieur van de nieuwe Renault KADJAR biedt alle ruimte die u nodig hebt voor uw avonturen. De achterbank en de passagiersstoel zijn gemakkelijk neer te klappen voor maximale laadcapaciteit. Met de dubbele vloer van de bagageruimte in de hoogste stand, is het in- en uitladen van bagage kinderspel. Zo vervoer je probleemloos al je rugzakken, mountainbikes en sportkleding. Ook aan het comfort voor de passagiers is gedacht, met een middenarmsteun met bekerhouders, ventilatieopeningen en USB-poorten voor de passagiers op de achterste zitplaatsen. De verwarmbare voorstoelen met verstelbare zittinglengte en verschuifbare middenarmsteun bieden stevige ondersteuning tijdens ritten buiten de gebaande paden. Want avontuur is prima, maar dan wel met optimaal comfort!

Deze Renault Kadjars komen uit 2019 en zijn echt als nieuw, met kilometerstanden tussen de 14.000 en 29.000 kilometer. Daardoor hebben ze allemaal nog officiële fabrieksgarantie tot 2021. Is één van deze Renault Kadjars iets voor jou? 

Rijden in een Renault Kadjar vanaf €419,- per maand

https://privatelease.peugeot.nl/img/petrol-icon.png               ALL-IN: U BETAALT ALLEEN DE BRANDSTOF

https://privatelease.peugeot.nl/img/car-icon.png       DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR

https://privatelease.peugeot.nl/img/tool-icon.png               INCLUSIEF ONDERHOUD, REPARATIE EN BANDEN BIJ U HARRIE DIJK AUTOSERVICE &  ALL-RISK VERZEKERING

https://privatelease.peugeot.nl/img/laptop-icon.png  ALLES ONLINE REGELEN OF PERSOONLIJK ADVIES BIJ ONS AAN TAFEL

 

Operational Lease

Door gebruik te maken van (zeer jong) gebruikte auto’s biedt Dijk Lease een prachtige product/dienstcombinatie voor operational lease. Operational Lease is inclusief onderhoud, reparatie en banden, all-risk verzekering, pechhulp en wegenbelasting. Dijk Lease biedt ten opzichte van grote leasemaatschappijen veel voordelen. U wordt bijvoorbeeld niet bij het BKR geregistreerd. Daarnaast is een aanbetaling niet nodig en is het contract na 6 maanden opzegbaar.

Vertrouwder dan elders

Als voorbeeld nemen wij een auto die €350,- per maand kost. Stel u sluit een contract af met een looptijd van 5 jaar. Na 1,5 jaar blijkt dat de auto overbodig is geworden en dat u van het contract af wil. Bij de standaard leasemaatschappij wordt dan de volgende boeteclausule in rekening gebracht: €250,- X 50% X 42 maanden = €7.350,-. Bij Dijk Lease geldt er gemiddeld gezien een borg van €1.000,-. Het enige wat u dan misloopt bij vervroegde opzegging is de borg. Naast de gunstige voorwaarden voorwaarden doet Dijk Lease geen BKR registratie.

Alles onder één dak

Bij Dijk Lease worden de auto’s afgeleverd door Harrie Dijk Autoservice. Het onderhoud vind ook plaatst binnen de werkplaats Harrie Dijk Autoservice. Is er schade aan uw auto? Dan wordt dit gerepareerd door Dijk Autoschade. Het inleveren van de leaseauto? Vanzelfsprekend vindt dit ook plaats in Hellendoorn! Kortom, alles onder één dak!